Şişli Hamza Saruhan Meslekî Eğitim Merkezi


Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, sektörde faaliyet gösteren işletmelerde çalışan vasıfsız ve vasıflı meslek elemanlarının mesleki bilgi ve becerilerini geliştiren, sektörde çalışanları vasıflı ve belgeli meslek elemanı olarak yetiştiren, meslek lisesi diploması almalarını ve üst öğrenime geçişlerine fırsat sağlayan, teknolojideki gelişmeleri takip eden, verimli, sürekli kendini yenileyen, kaliteli, kişilik sahibi, ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve İnkılaplarını eksiksiz aktaran, kalifiye meslek elemanları yetiştiren öncü bir kurum olmak.

Misyon: Kısa yoldan meslek edinmek isteyen ve sektörde faaliyet gösteren işletmelerde çalışanları, kalifiye meslek elemanı olarak yetiştiren eğitim kurumuyuz. Okulumuz; sektörde faaliyet gösteren işletmelerin ve kadrosunun bilgi birikimi, deneyimi ile geleceğe kendisini hazırladığı inancı ile hareket etmektedir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-17:50
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları Futbol Takımı
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: AB Erasmus+ ve Ulusal Diğer Projeler ile ilgili Hazırlık Çalışmaları Yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Erasmus+ Proje Çalışmaları Kapsamında "Her Şeyin Bir Güzelliği Var Projesi" İle Öğrencilerimiz Romanya'da iki haftalık mesleki bilgi ve becerilerin paylaşımı kapsamında faaliyetler gerçekleştirmişlerdir.

Telefon - 02122761291

Belgegeçer - (212) 286 9996

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sislimem.meb.k12.tr

Adres - Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Selahattin Eyyubi Ortaokulu Yanı No42/888 MecidiyeköyŞişli/İSTANBUL

Öğretmen :25
Öğrenci :2731
Kütüphane Kitap Sayısı :661
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Eğitim

Yerleşim Yeri - Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Selahattin Eyyubi Ortaokulu Ek binası No: 42/888 Mecidiyeköy-Şişli/İSTANBUL

Adres - Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Selahattin Eyyubi Ortaokulu Yanı No42/888 MecidiyeköyŞişli/İSTANBUL

Ulaşım Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 2,5 Km