2023 ARALIK Dönemi Kalfalık-Ustalık Beceri(Uygulama) Sınav Tarihleri-İSG ve Sarf Malzemeleri!.

2023 ARALIK Dönemi Kalfalık-Ustalık Beceri(Uygulama) Sınav Tarihleri-İSG ve Sarf Malzemeleri!.

30.11.2023 1629

2023 ARALIK Dönemi Kalfalık ve Ustalık Beceri (Uygulama) Sınavları Tarih, Saat ve Yerleri ile İSG ve Sarf Malzemeleri Açıklamalar:

 

Şişli Hamza Saruhan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2023 ARALIK Dönemi Beceri (Uygulama) Sınavları tarih ve saatleri, sınav yerleri, sınav grupları, mesleklere göre mesleki beceri uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği Teçhizatları ile aday tarafından Beceri(Uygulama) sınava getirilmesi gereken sarf malzemelerini içeren program çizelgelerine aşağıda verilen linklerden ulaşabilirsiniz.Gruplara ayrılan mesleklerde her Kalfa ve Usta adaylarının kişisel tedbirlerini alması ve hangi grupta sınava gireceğine dikkat ederek kendisi için belirlenmiş  gün, tarih ve saatlerde sınava girmesi gerekmektedir. 

 

Beceri (Uygulama) Sınavı giriş belgelerini, beceri sınavı hazırlıkları için gerekli olan bilgilendirme belgelerini müdürlüğümüzden 01 ARALIK 2023 tarihine kadar alabilirsiniz.

  

 

 

2023aralikkalfalikadayagorebeceri_sinavtarihsaatyer.pdf

 

2023aralikustalikadayagorebeceri_sinavtarihsaatyer.pdf

 

2023aralikustalik_kalfalik_sarf_malzeme_listesi.pdf

 

 

 

   

 

 

 

* Beceri sınav sonuçları 29 ARALIK 2023 tarihinde web sayfamızda ilan edilecektir.

* Beceri sınavlarına itirazlar sonuçların açıklanması ile birlikte 5 iş günü içerisinde yapılabilecektir.

 

NOT-1: İş Sağlığı ve Güvenliği Teçhizatları, Maske ve Sarf Malzemesi olmayan adayların beceri (uygulama) sınavı yapması mümkün değildir. Beceri (uygulama) sınavının yapılabilmesi için çizelgede belirtilen İSG Teçhizat ve Sarf Malzemelerini eksiksiz hazırlaması gerekmektedir.

 

NOT-2: 15 KASIM 2023 tarihinde gönderilen SMS doğrultusunda, e-sınav merkezinde Teorik e-sınava girecek adayların 15-21 KASIM 2023 tarihleri arasında Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden veya odeme.meb.gov.tr üzerinden 240 TL Teorik e-sınav ücretini yatırması ve Teorik e-sınava giriş belgesini okulumuzdan mutlaka alınması gerekmektedir.

 

Adaylarımıza Kalfalık ve Ustalık Beceri (Uygulama) sınavlarında başarılar dileriz.